reklama70590

Почетна

Видео галерија

Turist info - Видео галерија Highlights of Ohrid Most important churches in Ohrid Caves shurches in Ohrid Important cultural and historical monuments Archeological locations in Ohrid Traditional costumes - o ... Повеќе...
dolnalinija1del
dolnalinija1del

Најчитано

dolnalinija1del
reklama26060
dolnalinija1del
Слика
Запознајте ја Ленче Локоска ЕКСПЕРТОТ од ВМРО-ДПМНЕ –Хидробиолошки завод Охрид
.....зошто некој од Локалната го криел документот на Владата со кој се потврдува постоењето на блатото...... Повеќе...
whiteline
whiteline
Поважни телефони
Полиција - 192 Брза помош - 194
Пожарна - 193 Евн - 263 666
Автобуска - 260 339 АМСМ - 196
Аеродром Скопје
(2) 3148 333
Аеродром Охрид
252 820
Водовод - 250 122 Комуналец - 263 325
Центар за справување со кризи - 195
Организација на потрошувачи - 252 833
Црвен крст - 273 706
whiteline
ohridon-logo-malo
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval